Fabrica de lapte praf Danemarca/2200 euro

Galati > Galati. Publicat joi, 04 iunie 2020 , vizualizat de 1149 ori

Tip anunt: Oferta

Tip: Munca in strainatate

Localitate: Galati

Salariu : 2200

Avem nevoie urgent de personal, femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 18-58 ani pentru munca la fabrica de lapte praf pentru procesul de productie, ambalare, etichetare produse.Angajatorul ofera cazare cu utilitati incluse si transportul Romania-Danemarca si un salariu de 2200 euro+optional se pot face ore suplimentare. Cerinte: -Sociabilitate, flexibilitate, -Punctualitate, atentie distributiva, -Seriozitate Experienta nu este obligatorie, reprezinta avantaj, se face trening la locul de munca. Cazare asigurata in conditii decente.Avem plecare urgenta! Pentru detalii va rugam sa ne contactati de L-S intre orele 9-19 la nr. de tel. 0751842815.

Contacteaza vanzatorul


▼ Anunturi similare cu "fabrica de lapte praf danemarca 2200 euro " din Galati

Fabrica de jucarii cauta muncitori

Galati / Locuri de munca / Munca in strainatate
... montarea si impachetarea jucariilor in fabrica in Germania. Programul de... ofera salar atractiv de...Fabrica de jucarii-necalificati cu plecare imediata

Galati / Locuri de munca / Munca in strainatate
... de muncitori pentru Germana in fabrica de jucarii, Se lucreaza.. salariu net de...Angajari Germania finisor, 1500 euro !

Angajari Germania finisor, 1500 euro !

Galati / Locuri de munca / Munca in strainatate
Loc de munca asigurat de angajator german , se lucreaza la amenajari interioare. Contact...Angajari Germania stivuitorist,  1600 euro!

Angajari Germania stivuitorist, 1600 euro!

Galati / Locuri de munca / Munca in strainatate
Loc de munca asigurat de angajator german , se lucreaza la depozitarea coletelor. Contact...Contract de munca in Belgia-cofragist,1500 euro

Galati / Locuri de munca / Munca in strainatate
Castiga 1500 euro lunar cu contract de......